duminică, 22 februarie 2009

Fotbal printre bulgari de zapada: Sinmihaiu Roman - Parta 2-4


In meciul amical de azi de acasa, fotbalisti de la AS Antarctica Sinmihaiu Roman au pierdut in compania formatiei Flacara Parta, care evolueaza in cadrul seriei a 2-a din campionatul judetean Timis.Partida organizata pentru verificarea pregatirii echipei pentru reluarea campionatului municipal s-a disputat pe o vreme rece, majoritatea terenului fiind acoperit de zapada cazuta in utimele zile, liniile terenului de abia fiind sesizate de jucatori care se orientau dupa marcajele de limita. Saptamana trecuta la Parta adversari de azi au fost infrantii cu scorul de 3-2, asa ca de data asta au abordat mai hotarat jocul.
Echipa de Sinmihai si-a aparat sansele pe teren prestand un joc fara coeziune cu surprize si actiuni in atac nesustinute eficient, la pauza fiind condusi cu 3-0. Fara o constructie adecvata unui sistem de joc coerent si cu ocazii nefructificate potrivit, oaspetii isi permit sa detina conducerea.
In repriza a 2-a adversari mai inscriu inca un 1 gol in poarta de la Sinmihai. Desi situatie e grea pentru gazde, totusi acestia gasesc resurse pentru a intra in posesia mingi si a marca 2 goluri.
Efortul pentru egalare pe tabela este lipsit de concentrare in atingerea obiectivului, deoarece erorile din compartimentul defensiv, lipsa de rezistenta a unor jucatori si absenta unei discipline de joc unitare face ca scorul partidei sa fie favorabil celor din Parta.
La final rezultatul este: Sinmihaiu Roman - Parta 2-4, care oglindeste mai mult ca orice diferentele de atitudine si nivel psihologic al combatantilor.
Echipa desi acum a avut o compunere diferita fata de meciul de la Parta, inca mai are de corectat relatiile de joc, coeziunea si disciplina actuala. Trebuie avute in vedere corelarea eforturilor de pe teren si pregatirea psihologica individuala si colectiva pentru atingerea obiectivelor de performanta urmarite.
Inregistrari din acest meci puteti urmari pe tvsinmihaiu la adresa: www.mogulus.com/tvsinmihaiu.