joi, 15 ianuarie 2009

Echipa din Sanmihai joaca pe blog

Desi aflata in pauza competitionala, formatia locala continua pregatiririle pentru participarea la campionatul de fotbal al municipiului Timisoara. Pe langa antrenamentele necesare membri echipei abordeaza aspecte legate de imaginea si prezentare activitatiilor desfasurate si viitoare.
De azi la adresele http://as-antarctica.blogspot.com/ si http://www.sanmihai-online.ro/ pe Sport, se pot accesa informatii si imagini despre evolutia fotbalistilor din Sanmihaiu Roman. Sper ca pe viitor rezultatele sa fie pe masura asteptarii suporterilor si performantelor sportivilor. Pentru o echipa debutanta la intreceriile oficiale locul 8 din 10 din clasamentul seriei a 2-a din campionatul municipal Timisoara la finalul turului 2008-2009 pare totusi o situatie deloc convenabila. Insa daca tinem cont ca sprijinul de care are parte formatia nici nu se poate compara ca nivel cu suportul de care beneficiaza adversarii, atunci pozitia actuala este determinata si de acest aspect.
De aceea una dintre cerintele minime pentru acest an ar fi ca fotbalisti sa aiba al 2-lea rand de echipamente de joc, fata unu singur disponibil anul trecut. Viitoarea noua tinuta de joc sa reprezinte un motiv in plus pentru incurajarea activitati sportive si obtinerea de rezultate pe masura.
Deocamdata pana la acest moment pentru dezvoltarea abilitatiilor tehnice ale jucatorilor le recomand sa paticipe si la intrecerile virtuale din cadrul jocurilor electronice de profil, precum Fifa sau altele de acest gen. Poate strategiile si tacticile sportului deprinse din aceste competitii specifice sa le foloseasca in terenul de joc. In imaginea este surprins internationalul Fernando Torres, campion la UEFA Euro 2008 in intrecere cu Alfonso Ramos, castigator 2008 la FIFA Interactive World, care se intrec pe un Playstation care ruleaza softul jocului. Alaturi de acestia se afla pe o masa asezate 3 mingi oficiale Europass de la campionatul european 2008.