luni, 26 ianuarie 2009

CS Utvin joaca pe tvsinmihaiu

Incepand de azi tvsinmihaiu transmite inregistrarile de la meciurile CS Utvin disputate in grupa E la Cupa de Iarna organizata de AJF Timis la sala Olimpia din Timisoara. Emisia se afla in probe tehnice, pentru prima oara cu aceasta ocazie se difuzeaza si productie propie.
Televizarea performantelor echipei reprezinta conform datelor disponibile in prezent o premiera in ce priveste meciurile de fotbal al jocurile din esaloanele la nivel judetean pentru Romania. Adresa unde se pot accesa programele televiziuni este:
http://www.mogulus.com/tvsinmihaiu
Televiziunea online este o extensie al proiectelor de dezvoltare rurala derulate de Asociatia Kabinet in cadrul programului "Voluntari pentru comunitate, parteneri pentru traditie". Sinmihaiu Roman este una dintre comunitatile rurale in serviciul careia desfasoara actiuni organizatia sub deviza "Impreuna pentru belsug, parteneri pentru traditie".
Activitatile fac parte din programele de dezvoltare durabilă demarate, care se adresează comunităţilor rurale prin furnizarea de servicii diverse pentru apariţia şi punerea în practică a iniţiativelor locale. Proiectele vizate pot sprijini aceste iniţiative, asigurând un cadru pentru implicarea multiparticipativă în luarea decizilor privind gestionarea resurselor.