miercuri, 4 martie 2009

Tvsinmihaiu, membru in familia correspondent.tv


Incepand de azi tvsinmihaiu, postul de televiziune online este membru al retelei internationale profesionale correspondent.tv (http://www.correspondent.tv/).
De la lansarea sinmihaiu.ro tv Channel cu emisie pe http://www.mogulus.com/tvsinmihaiu, echipa editoriala a televiziuni in semn de respect fata de audienta si continutul programelor oferite, urmareste permanent respectarea unor standarde de calitate a serviciilor furnizate in atingerea unei informarii complete asupra realitatii locale surpinse de tvsinmihaiu.

In acest sens afilierea la aceasta comunitate dedicata jurnalismului TV independent va aduce imbunatatiri in productiile si emisiunile canalului si ne obliga sa prestam in continuare catre cei care ne vizioneaza a unor valori si performante mass-media ridicate in exercitarea acestei profesii.

Adresa unde se pot accesa programele televiziuni este:http://www.mogulus.com/tvsinmihaiu.

Televiziunea online este o extensie al proiectelor de dezvoltare rurala derulate de Asociatia Kabinet in cadrul programului "Voluntari pentru comunitate, parteneri pentru traditie". Sinmihaiu Roman este una dintre comunitatile rurale in serviciul careia desfasoara actiuni organizatia sub deviza "Impreuna pentru belsug, parteneri pentru traditie".Activitatile fac parte din programele de dezvoltare durabilă demarate, care se adresează comunităţilor rurale prin furnizarea de servicii diverse pentru apariţia şi punerea în practică a iniţiativelor locale. Proiectele vizate pot sprijini aceste iniţiative, asigurând un cadru pentru implicarea multiparticipativă în luarea decizilor privind gestionarea resurselor.