luni, 16 martie 2009

Start cu dreptul pentru CS Utvin in Cupa Romaniei




Ieri, pe terenul propiu fotbalisti de la CS Utvin au castigat cu 2-1 partida din cadrul competitiei in compania oaspetilor de la Bobda. Revenirea acasa dupa exilul de la Bobda prieste jocului practicat de formatie. Publicul numeros prezent la meci si victoria favoritilor sunt semnele unei noi faze in evolutia miscarii sportive locale, motiv de sarbatoare pentru sustinatori si jucatori pe o vreme superba odata cu disputarea meciurilor acasa.
In prima repriza jucatori se mobilizeaza si reusesc sa fructifice oportunitatii ivite pe tabela prin inscrierea de catre Iulian a doua goluri. Oaspeti nu se trezesc din acest vis urat si nu au replici pe masura la prestatiile avute de atacul si defensiva gazdelor. Scorul la pauza ramane 2-0.
In repriza a 2-a efortul pentru egalare pe tabela al celor de la Bobda e lipsit de concentrare in atingerea obiectivului, deoarece erorile monumentale din compartimenul ofensiv ale acestora face ca scorul sa fie favorabil gazdelor. Jucatori CS Utvin gasesc resurse pentru a intra in posesia mingi si reusesc sa controleze jocul, adversari inscriu golul de onoare in poarta de la Utvin din lovitura de penalty. De apreciat este evolutia superba a portarului Susu, care a avut interventii pe masura, prestatii prin care intareste importanta muncii sale pe rolul sau din cadrul formatiei. De mentionat ca echipa joaca altfel, relatiile de joc sunt mai bine construite si membri actioneaza ca un colectiv omogen pe teren intr-un sistem adecvat.
O premiera aparte este "botezul" cu aceasta ocazie a unui nou fotoreporter la echipa, primul meci oficial pentru Szollath Attila, care a preluat de la subsemnatul stafeta pe aceasta linie, eveniment marcat in acest sens cu purtarea de catre acesta a vestei oficiale UEFA Euro 2008 pentru fotojurnalisti. De altfel pozele care insotesc textul sunt rezultatul activitatii fotografice a noului debutant pe acest post.
Inregistrari din acest meci puteti urmari pe tvsinmihaiu la adresa: www.mogulus.com/tvsinmihaiu.