vineri, 7 noiembrie 2008

Experienta in arena viola pentru fotbalisti scolii de la Sanmihai

Astazi dimineata in cea de a 2-a editie a Cupei Arena Viola pentru copii din clasele V-VIII, turneu de sala patronat de Valentin Velcea (antrenorul secund al Poli Timisoara), una din formatiile scolii din Sinmihaiu Roman au castigat experienta in competitiile de profil. Intalniriile desfasurate la acest complex sportiv cu mingea propie, au avut rezultate sub asteptari pentru micii fotbalisti, ramanand din acest punct de vedere doar un castig de experienta. Pentru partidele disputate in compania echipelor de la scolile din oras, au fost consemnate urmatoarele scorurile finale:
Scoala generala nr. 18 Timisoara - Scoala Sinmihaiu Roman 12-0
Scoala generala nr.24 Timisoara - Scoala Sinmihaiu Roman 3-0
Scoala generala nr.7 Timisoara - Scoala Sinmihaiu Roman 11-1.
Pentru prima partida comentez faptul ca adversarii erau foarte experimentati, pe langa faptul ca au program special de pregatire sportiva, unii dintre ei evolueaza in formatiile de juniori de la marile cluburi din oras. Ultima partida incheie agonia zilei, punand si degetul pe rana in sensul ca si golul de onoare consemnat pentru Sinmihaiu Roman este un autogol, greseala a apararii adversarilor.
Maine turneul continua, echipa din Sinmihaiu Roman avand programate meciuri cu sportivi de la scolile din Biled, Recas si Dudesti; formatii care au avut o prestatie de joc extrem de interesanta dintre care se remarca echipa din Biled. Pentru aceste infruntarii reprezentativa de fotbal a scolii vor primi intariri si se vor pregati sufleste pentru partidele urmatoare, ca doar noaptea e un sfetnic bun, dar si prilej de odihna si refacere. Inchei cu un scurt comentariu: daca cu oraseni nu se poate, macar cu cei de la sate sa aratam ca putem. Zilele urmatoare vom continua cu prezentarea evenimentului si nu numai. In micul film puteti viziona autogolul inscris pentru Sinmihaiu Roman.